Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb je hem op zijn 36e gezien? Hij speelde beter dan Cristiano Ronaldo!'

Laatste update:

"Ik ben heel gelukkig, de jongens hebben met hun hart gespeeld en ik heb een mooie middag gehad. Heb je Ribéry op zijn 36e gezien? Hij speelde beter dan Cristiano Ronaldo! En onze twee Italianen, Gaetano Castrovilli en Federico Chiesa, waren fenomenaal", zegt Commisso, die een aantal maanden geleden zijn intrede deed als eigenaar van Fiorentina, in gesprek met Sky Italia. "Ik zie deze wedstrijd een beetje als de geschiedenis van mijn bedrijf Mediacom."

"De spelers van Juventus hebben een waarde van driehonderd miljoen euro aan transferbedragen en salarissen, terwijl dat bij ons misschien vijftig miljoen is. We hebben nog steeds een punt gepakt", gaat de eigenaar van Fiorentina verder. De club uit Florence pakte één punt uit de eerste drie competitiewedstrijden, maar Commisso maakt zich geen zorgen. "Als je mij tijd geeft, zal ik ervoor zorgen dat Fiorentina weer wat gaat winnen."

"Kijk naar het succes dat we in de afgelopen twee maanden hebben geboekt. Het is dertig jaar geleden dat we voor het laatst zoveel seizoenkaarten verkochten. We hebben het team opnieuw moeten opbouwen en nu hebben een groot kampioen als Ribéry in huis. Als je ons tijd geeft, gaan we op een dag deze wedstrijden winnen", besluit Commisso. Ribéry was transfervrij nadat zijn contract bij Bayern München afliep en zette zijn handtekening onder een tweejarige verbintenis bij Fiorentina.

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
7
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
15
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties