Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb je Ruiz zien voetballen? Stuur hem maar mooi terug naar Fulham'

Laatste update:

Dat zou volgens René van de Kerkhof nog een hels karwei worden; als PSV er niet in slaagt om als vierde te eindigen, staan mogelijk ontmoetingen met sc Heerenveen of FC Groningen op het programma. Voordat Feyenoord zondag won in het Philips Stadion waren ook die twee ploegen de afgelopen weken al te sterk voor het elftal van interim-trainer Ernest Faber.

"Als ze zo zwak spelen zoals nu, krijgen ze zelfs problemen om de eerste ronde van de play-offs door te komen", geeft Van de Kerkhof aan in gesprek met Omroep Brabant. De oud-international baalt van de nederlaag tegen Feyenoord in het algemeen en van het optreden van de gehuurde Bryan Ruiz in het bijzonder. "Ik raad de selectie aan een keer naar Atlético Madrid - Barcelona te gaan kijken. Daar zat wel alles in. Teams die voetballen met de intentie om te winnen. Heb je Ruiz weer zien voetballen? Stuur hem maar mooi terug naar Fulham."

-
Ben je het met René van de Kerkhof eens?

Meer nieuws

Trainer AEK Athene is helemaal de weg kwijt en grijpt official bij de strot
2
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
72
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
29
KKD Elftal van de Week: Twee talenten van Jong Ajax geselecteerd
3
'Ik had Van Dijk en De Vrij als teamgenoten, maar Sandler is het meest compleet'
15
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties