Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heb nooit alcohol of drugs gehad, maar scoren geeft een geweldig gevoel'

Laatste update:

Te Vrede wijst op zijn voorgangers. Spelers Ruud van Nistelrooij, Klaas-Jan Huntelaar Alfred Finnbogason verdienden stuk voor stuk mooie transfers na een goede periode in Friesland. Ook bij Feyenoord ging het aanvankelijk niet onaardig, maar de club besloot Colin Kazim-Richards op te halen. "Ik pakte mijn kans en scoorde veel, maar goed. Die dingen gebeuren. Om daarop terug te blikken heeft niet zoveel zin", vindt hij echter.

De 24-jarige aanvaller zegt in het interview een bewonderaar te zijn van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed staat bekend om zijn lastige karakter, iets wat Te Vrede bij zichzelf herkent. "Ibrahimovic is een spits van wereldklasse. Hij mag gek zijn, want hij presteert toch? Laat hem maar lekker gek doen. Hij helpt het team wel, staat er altijd", legt hij uit. "Ik vind Zlatan een geweldenaar, iemand waar ik alleen maar respect voor kan hebben."

De superster van Paris Saint-Germain leeft maar voor één ding: doelpunten maken. Te Vrede hoopt daarvan te leren. Hij snapt in ieder geval waar de drive van Ibrahimovic vandaan komt. Geconfronteerd met de vraag of het scoren van een doelpunt beter is dan drugs, komt hij met een opvallend antwoord. "Ik heb nog nooit drugs of alcohol gehad, maar scoren geeft echt een heel erg goed gevoel, ha. Zelfs de dag erna."

Mitchell te Vrede gaat bij sc Heerenveen een mooie transfer afdwingen

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
39
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties