Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hectisch slot voor Chelsea: 'Ik herinner me dat hij een geweldige manager is'

Laatste update:

Drinkwater wordt op Stamford Bridge herenigd met N'Golo Kanté. Het tweetal vormde in het verleden een ijzersterk duo op het middenveld bij Leicester en leidde die club in het seizoen 2015/16 naar de Engelse landstitel. "Ik kan me geen wedstrijd herinneren waarin ik er niet van genoten heb met hem te spelen", zegt Drinkwater op de website van Chelsea over de Franse mannetjesputter. "Ik kijk ernaar uit om verder te gaan met waar we gebleven waren."

Met Zappacosta heeft Chelsea op de rechtervleugel een concurrent in huis gehaald voor Victor Moses. De 25-jarige verdediger treft in Londen Antonio Conte, met wie hij in het verleden als een werkte bij de nationale ploeg van Italië. "Daarvan herinner ik me dat hij een geweldige manager is. Hij is erg hongerig en wil zijn team sterker maken", aldus Zappacosta, die eerder bij Torino al kennis maakte met het 3-5-2-systeem dat ook bij Chelsea wordt gehanteerd. "Er zijn gelijkenissen. Hoewel het niet exact hetzelfde was, denk ik dat het vrij eenvoudig zal zijn om me aan te passen. Er is bovendien ruimte om te leren."

Met de komst van beide spelers was naar verluidt 66 miljoen euro gemoeid. Daarmee schroefde de Engelse titelverdediger zijn uitgaven op de zomerse transfermarkt op naar liefst 200 miljoen euro. Eerder werden Willy Caballero (transfervrij), Antonio Rüdiger (35 miljoen euro), Tiemoué Bakayoko (40 miljoen euro) en Álvaro Morata (minimaal 62 miljoen euro) al ingelijfd.

Vind jij dat Chelsea een succesvolle transferzomer achter de rug heeft?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
54
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties