Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hedwiges Maduro wijst PSV en twee andere Eredivisie-clubs af

Laatste update:

"Ik ben een geboren Almeerder en een gevoelsmens. Mijn gevoel zegt dat ik nog niet klaar ben in Almere en dat Almere nog niet klaar is met mij. Samen willen we geschiedenis schrijven. De kampioenen van de Onder 21 stromen door naar de A-selectie en ik heb enorm veel vertrouwen in de toekomst van deze club", zo geeft Maduro - die naast zijn werkzaamheden voor Almere City ook bij ESPN actief is als analist - te kennen. Hij is momenteel bezig om zijn trainerspapieren te halen.

De achttienvoudig Oranje-international - die als speler bij Ajax, Valencia, Sevilla, PAOK Saloniki, FC Groningen en Omonia Nicosia actief was - is sinds de zomer van 2020 actief als trainer van de Onder 21 van Almere City. In december werd hij na het ontslag van Gertjan Verbeek toegevoegd aan de technische staf van het eerste elftal, waar hij als assistent van Alex Pastoor fungeert. Almere City meldt dat Maduro nu aanbiedingen van onder meer Sparta, PSV en FC Groningen naast zich heeft neergelegd om bij zijn huidige werkgever werkzaam te blijven. In Eindhoven had hij deel moeten gaan uitmaken van de technische staf van Jong PSV, terwijl FC Groningen hem op het oog had als assistent van de nieuwe trainer Frank Wormuth.

"Hedwiges heeft zich in de afgelopen jaren gemanifesteerd als een zeer talentvolle, hardwerkende trainer die zowel op individueel- als teamniveau aansprekende successen heeft geboekt", zegt algemeen directeur John Bes namens Almere City. "Het is mooi voor de club én voor Hedwiges dat hij zich verder kan ontwikkelen in een omgeving die hem goed past. Zijn prestaties, uitstraling en sympathieke karakter maken hem tot een geweldige ambassadeur van club en stad en dus is iedereen in Almere gelukkig met zijn contractverlenging."

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties