Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hedwiges Maduro: 'Zo'n type is wellicht iets voor Ajax, hij heeft diepgang'

Laatste update:

Maduro stelt in gesprek met de Volkskrant dat er vertrouwen is in de aanpak van Erik ten Hag, die inmiddels ruim anderhalf jaar voor de selectie van Ajax staat. "Hij hoeft niet meer alles uit te leggen. Jongens als Daley Blind, Dusan Tadic en Klaas-Jan Huntelaar kunnen de toon aangeven. Er is snelheid en diepgang met de aanvallers David Neres en Quincy Promes. Met Donny van de Beek vanaf het middenveld."

"En vanaf de backposities met Nicolás Tagliafico en Mazraoui. Zelfs als Van de Beek, Ziyech of Neres nog vertrekt, staat het geraamte. En dan heb je nog een supergretige goalgetter als Huntelaar achter de hand." Het adequaat vervangen van Frenkie de Jong lijkt nog de grootste opgave. "Hij is uniek in de wereld. Die vervang je nooit een op een", zo stelt Maduro in gesprek met het dagblad. "Maar met Blind hebben ze voor die positie echt een goed alternatief, die deed tegen PSV veel dezelfde dingen als De Jong deed."

"Carel Eiting, Razvan Marin en Mazraoui kunnen daar ook spelen. Ze zullen het samen moeten oplossen." Maduro zag in de naar Spartak Moskou vertrokken Guus Til of Anderlecht-aankoop Michel Vlap de perfecte opvolger van Van de Beek, die interesse van Real Madrid geniet. "Een type als Bart Ramselaar is wellicht iets voor Ajax. Hij heeft diepgang en scorend vermogen. Die speelt nooit bij PSV, maar bij Jong Oranje vond ik hem de beste op de training en in wedstrijden. Lijkt me dat er geld genoeg is om ook buiten de landsgrenzen te zoeken naar een vervanger, zelfs als ze onverhoopt de Champions League missen."

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties