Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heel blij' Manchester City komt met nieuws over Pellegrini

Laatste update:

Pellegrini maakte Manchester City in zijn eerste seizoen in de Eastlands kampioen van Engeland en legde toen ook beslag op de Capital One Cup. Daarna won de club geen prijzen in het tweede seizoen. De rijke eigenaren hopen vurig dat Manchester City in het seizoen dat voor de deur staat wel weer eremetaal zal grijpen en men houdt wat dat aangaat vertrouwen in de trainer. Pellegrini is niet de enige die blijft: ook zijn staf, bestaande uit Ruben Cousillas, Xabier Mancisidor en José Cabello gaat door.

"We zijn heel blij met dit akkoord met Manuel Pellegrini, die al zo veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van Manchester City in de eerste twee seizoenen", zegt Ferran Soriano namens de directie. "We zien ernaar uit om nog meer progressie te boeken in de seizoenen die voor ons liggen. Dankzij dit akkoord kan Manuel zich focussen op de titelstrijd en de jacht op Europees succes", voegt Soriano er hoopvol aan toe.

Pellegrini zelf, die eerder werkzaam was voor onder meer Real Madrid en Málaga, is ook blij met het in hem gestelde vertrouwen. "Ik ben trots dat ik Manchester City mag coachen en ben daarom blij dat we eruit zijn gekomen. Ik heb een groep met veel kwaliteiten en een topteam om mee te werken, binnen en buiten de lijnen. Ik focus me op het nieuwe seizoen en ben er zeker van dat mijn staf en ik zullen antwoorden op de support van iedereen."

Maakt Manuel Pellegrini Manchester City dit seizoen kampioen, denk je?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
47
'Manchester United wil tóch af van Ten Hag en spreekt al met ideale vervanger'
4
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
8
Komst Potter naar Ajax onwaarschijnlijk; minder twijfels over alternatief
28
Mbappé beslist niet gediend van vraag over Real Madrid direct na CL-exit met PSG
8
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties