Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heel blije' De Jong: 'Het is een jongen die bij SC Cambuur past'

Laatste update:

Vorige week vrijdag deed Cambuur reeds een eerste poging om Van der Laan terug te halen. "Daarna werd het allemaal wat chaotisch'', zegt de verdediger dinsdag in gesprek met de Leeuwarder Courant. "Ik wil graag weer spelen, maar de clubs kwamen er niet uit. Toen heb ik er zelf aan meegewerkt dat het nog rond kwam.''

Van der Laan, die Cambuur een jaar geleden 460.000 euro opleverde, heeft financieel wat water bij de wijn gedaan. Henk de Jong zegt 'heel blij' te zijn met de terugkeer van de verdediger, die vorig seizoen maar twaalf duels voor FC Groningen uitkwam. "Het is een jongen die bij Cambuur past en iemand die de Cambuurcultuur goed kent", zo stelt de oefenmeester van de Friese club.

Van der Laan is waarschijnlijk niet de laatste defensieve versterking van Cambuur. De club heeft contact gezocht met Excelsior om een poging te doen aanvoerder Sander Fischer los te weken. Verder doen ook de namen van Bart Vriends (Go Ahead Eagles) en Tommie Beugelsdijk (FSV Frankfurt) de ronde. Het Algemeen Dagblad schrijft dat Djavan Anderson van AZ ook in beeld is.

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
2
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
9
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties