Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heel dom, maar dit was wel de fijnste gele kaart uit mijn loopbaan'

Laatste update:

"Simon Poulsen had een goede actie op de linkerflank", blikt Henriksen via de officiële kanalen van AZ terug op zijn doelpunt. "Hij passeerde een paar tegenstanders en ik gilde zo hard als ik kon dat ik de bal wilde. Ik kreeg 'm vervolgens ook en ik scoorde. An amazing feeling. Een fantastisch moment om de winnende goal te maken, zo in de slotminuten."

"Dat voelt het beste", erkent Henriksen, die vervolgens wel zijn tenue uittrok. "Dat was heel dom van me. Maar ik wist: ik heb pas één gele kaart. Het zou me dus geen schorsing opleveren. Ja, dit is wel de fijnste gele kaart uit mijn carrière." Henriksen hoopt met AZ minimaal als derde te eindigen. "Feyenoord - PSV wordt een interessante wedstrijd. Ik weet zeker dat iedereen van ons dat duel in de gaten gaat houden. Hopelijk helpt PSV ons."

Eredivisie
AZ
2 - 1
SC Cambuur
AZ heeft verdiend van SC Cambuur gewonnen

Meer nieuws

Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
1
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
2
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Ex-PSV'er en 46-voudig international van Oranje overweegt te stoppen
11
Jeremie Frimpong verrast teamgenoten Bayer Leverkusen met bijzonder cadeau
9
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die dinsdag kans maken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties