Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heel grote club' uit de Premier League meldt zich voor Edson Álvarez

Laatste update:

De club uit Engeland kreeg meteen te horen dat de defensieve middenvelder niet te koop is. Of Ajax voet bij stuk houdt als er een groot bedrag op tafel komt, gelooft Verweij niet direct. De journalist haalt Lisandro Martínez en Antony aan, die ook niet mochten vertrekken van de Amsterdammers. De Argentijn speelt inmiddels bij the Red Devils, terwijl de club van Erik ten Hag deze week ook een gigantisch bod neerlegde voor Antony. Ajax lijkt bereid om bij een extreme aanbieding ook laatstgenoemde van de hand te doen.

"Er zou een indicatie zijn gegeven dat de Engelse club tientallen miljoen euro's over heeft voor Álvarez. Ajax zou hebben gezegd dat een transfer pas na het WK in Qatar van aanstaande winter bespreekbaar is", geeft Verweij aan. De Amsterdammers hoeven ook niet per se te verkopen. Ajax verkocht deze zomer naast Martinez namelijk ook onder anderen Sébastian Haller en Ryan Gravenberch voor een groot bedrag, waardoor de totale inkomsten al op zo'n 120 miljoen euro liggen.

Álvarez lijkt de stap naar de Premier League dus uit te moeten stellen tot in ieder geval januari, nu het lijkt dat Ajax hem niet wil laten gaan. De Mexicaan kwam in de zomer van 2019 voor vijftien miljoen euro van CF América en speelde sindsdien 105 wedstrijden voor de Amsterdammers, waarin hij negen keer scoorde. Álvarez won tot nu toe één KNVB Beker en twee landstitels met Ajax.

Meer nieuws

De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
5
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25
Nijhuis onthult: 'Ik heb zelf gezorgd voor vrijspraak nadat ik rood uitdeelde'
9
VZ Kort: Jesse Marsch gaat als bondscoach naar het WK 2026
77
Liverpool geeft zege na blunder van Emi Martínez en goal van Gakpo tóch nog weg
25
FC Barcelona maakt geen fout en neemt plek twee over van Girona
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties