Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heel Marokko zegt dan: 'Je bent een kaaskop en een landverrader''

Laatste update:

"Om heel eerlijk te zijn, ben ik er zelfs door de blessures van Memphis Depay en Donyell Malen helemaal niet mee bezig", benadrukt El Ghazi in gesprek met De Telegraaf. "Sowieso wordt de eerstvolgende selectie pas in maart bekendgemaakt en met Aston Villa hebben we onze handen vol om genoeg punten te pakken om uiteindelijk in de Premier League te blijven." El Ghazi scoorde zondag de eretreffer voor Villa in het thuisduel met Manchester City (1-6). Villa staat na de zware nederlaag op de achttiende plaats en moet vrezen voor degradatie.

El Ghazi, die in 2015 voor het laatst voor Oranje uitkwam, heeft eerder in zijn loopbaan heel bewust voor het Nederlands elftal gekozen. "Maar inmiddels weet ik dat het geen zin heeft om te dromen. Keihard werken, goed spelen en afwachten, is beter. Nee, ik verwacht niets terug van de bondscoach of de KNVB, omdat ik voor Oranje heb gekozen." De focus van de voormalige Ajacied ligt voorlopig op keihard werken in Engeland. "En als ik erbij kom, wil ik met mijn diepte, snelheid, goals en assists mijn meerwaarde bewijzen. Linksbuiten is mijn beste positie."

Mohamed Ihattaren koos net als El Ghazi voor Oranje en volgens laatstgenoemde is dat een 'dappere beslissing'. De PSV-middenvelder had het volgens hem nooit goed kunnen doen. "Kies je voor Marokko, dan zegt heel Nederland: 'Je bent hier geboren en hebt hier je opleiding genoten', terwijl heel Marokko in het geval van de keuze voor Nederland zegt: 'Je bent geen Marokkaan, een kaaskop, een landverrader." El Ghazi prijst de volwassenheid die de pas zeventienjarige Ihattaren tentoonspreidt. "Hij heeft het lef om als zeventienjarige een keuze te maken. Accepteer die gewoon. Ik hoop echt dat hij een geweldige carrière gaat maken, want dat gun ik hem van harte. Hij is een prachtige voetballer."

Mohamed Ihattaren gaat met Oranje naar het EK

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
0
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
5
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
20
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
6
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
5
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
125

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties