Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen-aanwinst: 'Belangrijk om uit de buurt te zijn van verleidingen'

Laatste update:

"Ik was een moeilijke jongen", geeft de buitenspeler toe in gesprek met het Friesch Dagblad. "Ik kwam te laat, ging op stap en meer van dat soort zaken. Maar dat heb ik nu wel afgeleerd", belooft Lumu, die geleerd heeft van zijn kortstondige verblijf in Bulgarije. "Het was vooral belangrijk voor mij om ver uit de buurt te zijn van de verleidingen."

Zijn periode in Razgrad kwam dan ook als geroepen voor de talentvolle aanvaller. "Ik zat daar alleen met mijn vriendin in een kleine stad waar eigenlijk niets te beleven was. Ik had alleen het voetbal en heb geleerd om niet de randzaken te blijven opzoeken. Ik heb offers gebracht om weer schone handen te krijgen. Achteraf was het misschien geen verstandige keuze om naar Bulgarije te gaan, maar het heeft mijn ogen wel geopend", maakt Lumu duidelijk.

Denk je dat Jeroen Lumu het goed gaat doen bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Liveblog huldiging PSV: Philips Stadion ontploft wanneer De Jong schaal toont
9
VZ Kort: Peer Koopmeiners heeft laatste wedstrijd voor Almere City gespeeld
77
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
17
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties