Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen bevestigt vertrek Van Ewijk en identificeert opvolger bij Feyenoord

Laatste update:

De clubs waren het op hoofdlijnen al met elkaar eens over de transfersom. De rechtsback, die tot medio 2025 vastlag in het Abe Lenstra Stadion, moest alleen zelf nog tot een persoonlijk akkoord zien te komen. Dat is nu dus gelukt. Met de transfer troeft de club van voormalig Feyenoorder Gustavo Hamer flink wat clubs af. Anderlecht, FC Porto, Sporting Portugal en FC Augsburg toonden ook interesse, maar het is dus Coventry City dat aan het langste eind trekt.

Van Ewijk wilde hoe dan ook een stap hogerop maken na een goed seizoen afgelopen jaargang. De vleugelverdediger maakte zes doelpunten en gaf één assist. Zelf wilde de jeugdinternational dolgraag een transfer naar de traditionele topdrie in Nederland maken. PSV werd veelvuldig genoemd als volgende bestemming, maar heel concreet werd dat nooit. Van Ewijk heeft zijn gewenste transfer nu dus alsnog te pakken. De verdediger, die twee jaar geleden overkwam van ADO Den Haag, kwam in Friese dienst tot 78 officiële duels (7 goals, 4 assists).

Denzel Hall
De opvolger van Van Ewijk bij Heerenveen lijkt inmiddels ook al bekend: Denzel Hall. De 22-jarige vleugelverdediger van Feyenoord, die nog tot medio 2024 vastligt in De Kuip, heeft volgens Voetbal International al een akkoord bereikt met Heerenveen. Daardoor is het nu aan beide clubs is om eruit te komen. Dat lijkt geen probleem te worden: eerder deze maand wist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad al te melden dat er voor Hall geen toekomst meer is bij Feyenoord. Afgelopen seizoen werd de verdediger uitgeleend aan ADO Den Haag.

Heerenveen had Hall al langer in het vizier, maar Fortuna leek er met hem vandoor te gaan. Woensdag meldde Voetbal International zelfs nog dat de Limburgse club en Feyenoord een akkoord naderden: er zat nog maar een klein gat tussen het bod van Fortuna en de vraagprijs van de landskampioen. Nu lijkt Heerenveen de strijd om Hall dus alsnog te gaan winnen. Dat heeft ermee te maken dat er meer mogelijk is bij Heerenveen nu Van Ewijk is vertrokken. De club is daardoor min of meer gedwongen om zich te versterken met een nieuwe rechtsback. Dat lijkt dus Hall te worden.

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties