Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen blameert zich met 8-2 nederlaag in Duitsland

Laatste update:

Het betekende voor de Friezen het eerste verlies van de voorbereiding na eerder zeges op een regioteam, Drachtster Boys en Kayserispor en gelijke spelen tegen Borussia Mönchengladbach en FC Twente. Met onder anderen de van Manchester City overgekomen Rodney Kongolo voor het eerst als basisspeler was Heerenveen simpelweg niet opgewassen tegen het aanvalsspel van Hoffenheim, waar ex-PSV'er Joshua Brenet en voormalig Heracles Almelo-verdediger Justin Hoogma als invaller de tweede helft speelden.

De formatie van Olde Riekerink werd met name in de eerste helft volledig onder de voet gelopen door de Duitsers en keek na 45 minuten voetballen al tegen een 5-0 achterstand aan. Kerem Demirbay, Joelinton, Nadiem Amiri (strafschop), Leonardo Bittencourt en Ádám Szalai belandden in de eerste helft allen op het scorebord.

Na een uur spelen verzorgde Vincenzo Grifo vanaf de strafschopgebied de 6-0, waarna Henk Veerman met een kopbal wat terugdeed namens Heerenveen. In de slotfase werd de score verder opgevoerd door twee treffers van David Otto, voordat Michel Vlap de eindstand bepaalde. De Friezen openen het nieuwe Eredivisie-seizoen op 10 augustus met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle en oefenen tot die tijd nog vriendschappelijk tegen het Spaanse Levante.

Meer nieuws

Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
25
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
29
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
24
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties