Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen blij met komst Spartaan: 'Kopsterk en een winnaarsmentaliteit'

Laatste update:

Dumfries stond sinds 2014 onder contract bij Sparta Rotterdam. In 2015 maakte hij zijn profdebuut in de Jupiler League en één seizoen later volgde een kampioenschap met Sparta Rotterdam. In datzelfde seizoen werd Dumfries uitgeroepen tot grootste talent van de Jupiler League. Afgelopen seizoen kwam de verdediger 31 keer in actie in de Eredivisie en bereikte hij de halve finale van de KNVB Beker.

Dumfries is bij Heerenveen de opvolger van Stefano Marzo, die eerder deze zomer overstapte naar Lokeren. Hij was afgelopen weekeinde nog met Sparta afgereisd naar Oostenrijk voor een trainingskamp, maar doordat Heerenveen vaart heeft gezet achter de onderhandelingen heeft de club nu al de beschikking over de verdediger. Heerenveen zoekt echter nog steeds naar defensieve versterkingen en bij die zoektocht wordt veelvuldig de naam van Lucas Woudenberg van Feyenoord genoemd.

Technisch manager Gerry Hamstra is blij dat Heerenveen erin geslaagd is Dumfries naar Friesland te halen. "Het is mooi dat we na Warner Hahn en Daniel Höegh nu ook Denzel kunnen toevoegen aan onze selectie. We wilden er graag een kopsterke vleugelverdediger met een winnaarsmentaliteit en voetballend vermogen bij. Behalve zijn verdedigende kwaliteiten zorgt hij ook voor aanvallende impulsen."

Een goede aanwinst voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
3
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
60
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties