Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen-doelman blokkeerde transfer van 1,8 miljoen in winterstop

Laatste update:

Oliver Cabrera, die de 24-jarige Zweed zakelijk vertegenwoordigt, geeft in het weekblad te kennen dat de clubs er samen al uit waren. Zijn cliënt besloot echter in het Abe Lenstra Stadion te blijven, waar hij sinds de winterstop van het seizoen 2011/12 al onder contract staat. "Kristoffer heeft besloten in elk geval nog een half jaar te blijven. Zijn contract loopt nog door, maar er is interesse voor hem uit Spanje, Engeland en Duitsland."

"In de zomer bekijken we wat we gaan doen. Uiteraard bestaat ook de kans dat hij bij Heerenveen blijft", geeft Cabrera aan. Hans Vonk bevestigt de lezing van de zaakwaarnemer slechts ten dele. Volgens hem is er een bod gedaan door Dinamo en deed sc Heerenveen daarop een tegenbod. Op het laatste bericht van de Friezen kwam geen reactie meer uit Kroatië, stelt de manager voetbalzaken. De club had in elk geval niet de intentie Nordfeldt van de hand te doen, aldus Vonk.

Kristoffer Nordfeldt is goed genoeg voor een grotere competitie dan Kroatië

Meer nieuws

Chelsea stuurde Quilindschy Hartman na diens blessure veelzeggend bericht
8
Kraay jr. onthult de reden waarom Koeman Zirkzee niet selecteerde voor Oranje
18
Deze 2 aankopen van Mislintat werden door de scouting van Ajax te licht bevonden
18
Juventus stelt 'legende' aan om de taken van Allegri tijdelijk over te nemen
2
Pak 3,5x je inzet als Uitblinker Bergwijn zondag scoort tijdens Vitesse-Ajax!
0
Feyenoord deelt fraaie afscheidsvideo Arne Slot: 'En onthoud één ding'
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties