Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen en AZ bieden opnieuw spektakel voor fans

Laatste update:

Steven Berghuis had weinig tijd nodig om zich voor het eerst te onderscheiden. De verdedigers van Heerenveen waren nog op zoek naar hun plaatsen, toen de behendige aanvaller van de bezoekers op aangeven van Aron Jóhansson de 0-1 voor zijn rekening nam. Daarmee leek de ontmoeting opnieuw af te stevenen op een waar doelpuntenfestijn: in de voorgaande drie competitieontmoetingen tussen beide clubs werd immers al zestien keer gescoord. Toch zakte de wedstrijd snel in en gebeurde er lange tijd weinig.

Wel kreeg Heerenveen een enorme kans voor Mark Uth, die de doelman omspeelde maar de bal niet tussen de palen kreeg. De 0-1 stand leek daardoor de rust te gaan halen, maar in blessuretijd van de eerste helft stelde de thuisploeg toch nog even snel orde op zaken. Simon Thern profiteerde van het feit dat een aantal spelers de bal misten en schoot hard en zakelijk de gelijkmaker binnen.

Heerenveen zette die ingezette lijn voort en ging ook na de pauze door met aanvallen. De verdiende voorsprong kon dan ook niet uitblijven en na 57 minuten spelen was het zover. Uth liet de bal handig lopen, waardoor Luciano Slagveer een niet te missen kans kreeg: 2-1. AZ reageerde echter razendsnel en stond een minuut later alweer op gelijke hoogte. Opnieuw was Berghuis de gevierde man. Dit keer punterde hij de bal fraai achter de kansloze Kristoffer Nordfeldt.

Via Markus Henriksen en Jóhansson kreeg AZ meteen daarna een dot van een kans: de twee gingen gezamenlijk op Nordfeldt af, maar vergaten tot hilariteit van het thuispubliek om de bal mee te nemen. De spelers van Heerenveen telden hun zegeningen en namen vervolgens via Larsson afstand. De behendige Zweed trok ruim twintig minuten voor tijd naar binnen en schoot de 3-2 achter Esteban, die acht minuten later opnieuw de bal uit zijn net moest vissen. Na een snelle counter bepaalde opnieuw Larsson de stand op 4-2, waarna Joey van den Berg voor de 5-2 eindstand tekende.

-

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
6
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
8
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
21
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties