Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen en Roda zorgen voor volop spektakel in Friesland: 4-4

Laatste update:

Het team van Van Basten kwam fel uit de startblokken en was in het eerste kwartier de bovenliggende partij. Roda JC kreeg maar geen grip op de wedstrijd. Enkele minuten na een kans voor Sanharib Malki zette Filip Djuricic de thuisploeg op 1-0. De Serviër stak de helft van het veld over en haalde op de rand van het strafschopgebied uit. Filip Kurto zat nog wel aan de bal, maar het was niet voldoende.

Roda JC leek na het tegendoelpunt opeens de weg naar voren te hebben gevonden. De ploeg van Brood wass veel aanvallender dan in de eerste dertig minuten en dat resulteerde in de gelijkmaker in de 36e minuut. Na een vrije trap van Mark-Jan Fledderus kopte Malki de 1-1 binnen. Een weergaloos doelpunt van Van La Parra bepaalde echter de ruststand. Hij lobte de bal van een meter of twintig over Kurto heen alvorens Van Basten in de armen te vallen: 2-1.

Na de onderbreking hing meteen de gelijkmaker van Roda in de lucht. Kristoffer Nordfeldt keerde een inzet van Krisztian Nemeth, die enkele minuten later een goede kans op de 1-1 miste. Ook Martijn Monteyne kreeg de bal daarna niet in het doel van Heerenveen. Het was vervolgens de thuisploeg die scoorde. Djuricic gaf een prachtige steekpass door het hart van de Limburgse defensie waarna Alfred Finnbogason met een beetje geluk de bal in de verre hoek wist te prikken: 3-1.

Heerenveen liet na om de wedstrijd te beslissen en dat zorgde voor een spannend restant, daar de Friese verdeding van Heerenveen zo nu en dan als los zand aan elkaar hing. Bart Biemans zorgde in de 78e minuut met een rake kopbal voor de 3-2 en dat bleek niet het enige doelpunt in het slotkwartier. Een schot van Finnbogason werd gekraakt door Kurto, die de bal echter niet klemvast had en zag hoe Van La Parra de 4-2 maakte. Uit een voorzet van Guus Hupperts kopte Malki de 4-3 binnen en de invaller zorgde met een vuurpijl in de kruising voor de gelijkmaker in de extra tijd en een prachtig slot.

Bekijk hier het schitterende doelpunt van Rajiv van La Parra

-
Wie eindigt hoger dit seizoen?

Meer nieuws

Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
1
Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
13

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties