Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen haalt nieuwe aanvaller uit Zweden: 'Volgen hem al een tijdje'

Laatste update:

Zeneli werd afgelopen zomer nadrukkelijk gelinkt aan AZ, dat zich oriënteerde naar een vervanger van Steven Berghuis. De Zweeds jeugdinternational, die met zijn land het EK Onder-21 in de wacht sleepte, zou ook in beeld zijn (geweest) bij onder meer Ajax, Borussia Mönchengladbach, FC Groningen en PSV. Het is echter Heerenveen dat zijn nieuwe werkgever wordt.

"Heerenveen volgt me al bijna een jaar en heeft me meerdere malen persoonlijk benaderd", zegt Zeneli op de website van zijn nieuwe club. "Dat gaf de doorslag, als een club zoveel moeite voor een speler doet, moet het wel serieus zijn." Simon Thern belde Zeneli ook nog eens op, om hem te vertellen dat Heerenveen een uitstekende keuze zou zijn.

Manager voetbalzaken Hans Vonk is blij met de komst van de twintigjarige aanvaller. "We volgen Arber al een tijdje en zien in hem een zeer talentvolle speler", zegt de sportbestuurder. "Hij is creatief, snel en technisch vaardig. We hebben hoge verwachtingen van hem." Zeneli zal na de winterstop inzetbaar zijn voor de Friezen. In het shirt van Elfsborg was hij dit seizoen goed voor dertig wedstrijden, tien doelpunten en acht assists.

Transfernieuws uit Friesland: Arber Zeneli wordt door sc Heerenveen overgenomen van IF Elfsborg! De twintigjarige aanvaller is na de winterstop inzetbaar voor zijn nieuwe club. (Foto van scheerenveen.nl) #versterking #weereenzweed #versbloed #instavoetbalzone

A photo posted by Voetbalzone (@instavoetbalzone) on


Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
3
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
17
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
50
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties