Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen kent beste start ooit: 'PSV had niet voor niets interesse'

Laatste update:

De 47-jarige oud-spits, tegenwoordig scout van NEC, zegt in een interview met Metro Younes Namli, Arber Zeneli en Sam Larsson te hebben gescout. Hij noemt Namli 'een type Hakim Ziyech' en stelt vast dat Larsson 'misschien wel de beste speler' van in de huidige selectie is.

"PSV had vorig jaar niet voor niets interesse. Daarnaast ontwikkelt Jerry St. Juste zich stormachtig. In de jeugd werd hij al bestempeld als supertalent en dat maakt hij helemaal waar", besluit Tammer. Larsson is nu overigens bij bij acht goals in zijn laatste zeven Eredivisieduels direct betrokken geweest (vijf treffers en drie assists).

Sam Larsson bewijst ook dit seizoen weer over een uitstekend schot🚀 te beschikken en qua doelpunten van buiten de zestien troeft de Zweed zelfs de WERELDTOP af! 🔵⚪️

Geplaatst door voetbalzone op maandag 24 oktober 2016

Denk jij dat Sam Larsson het seizoen afmaakt in Heerenveen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
3
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties