Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen legt zich neer bij vertrek smaakmaker: 'Voor allebei het beste'

Laatste update:

"De afgelopen twee transferperiodes hebben we Sam niet laten gaan, maar bij een goed bod zullen we nu wel meewerken aan zijn vertrek. Dat is voor de club en Sam het beste", zegt Gerry Hamstra, technisch manager bij sc Heerenveen, in gesprek met Voetbal International. Onder meer Fiorentina en Atalanta worden genoemd als mogelijke bestemmingen voor Larsson.

Clubs zullen wel het juiste bedrag voor de Zweed op tafel moeten brengen. Er kwam tot nu toe één bod binnen, maar dat lag volgens Hamstra veel te laag. De aanvaller heeft bij sc Heerenveen nog een contract tot 2018, maar de club heeft een optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen. De Friezen namen Larsson in 2014 voor anderhalf miljoen euro over van IFK Göteborg. Tot dusver kwam Samba Sam tot 86 wedstrijden in dienst van Heerenveen, waarin hij 23 keer doel trof.

Moet Sam Larsson naar een topclub in de Eredivisie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
0
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
14
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
46
Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
6
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties