Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen maakt op originele wijze komst van Thom Haye bekend

Laatste update:

NAC heeft tevens financiële bonussen en een doorverkooppercentage van tien procent bedongen, waardoor de club uit de Keuken Kampioen Divisie door de regionale krant de 'winnaar' van de transfersoap wordt genoemd. De 26-jarige Haye had een contract tot medio 2023 in Breda. Deze week trainde Haye niet mee; hij was vrijdagmiddag ook afwezig bij het oefenduel met AZ.

"Hij is met zijn hoofd ergens anders, vandaar dat ik hem buiten de ploeg heb gelaten de laatste trainingsdagen en deze wedstrijd", verklaarde trainer Edwin de Graaf, ook lid van het technisch hart van de club. "Voor hem, voor het geval hij geblesseerd raakt, maar ook omdat ik liever train met spelers waarvan ik zeker weet dat ik er een beroep op kan doen." Haye wordt gehaald als opvolger van de naar PSV vertrokken Joey Veerman.

Aanvankelijk hield NAC voet bij stuk in de onderhandelingen. Meerdere biedingen van Heerenveen werden geweigerd, tot irritatie van Haye. "Er ligt een bedrag en daar is amper op gereageerd. Het begint nu vormen aan te nemen waar ik me behoorlijk aan begin te storen. Er is een bedrag neergelegd dat nog nooit is neergelegd voor een speler van mijn leeftijd op dit niveau. Het lijkt ook best onrustig met de overname. Er lijken andere belangen te spelen en daar heb ik het best moeilijk mee", zei hij anderhalve week geleden tegen ESPN.

Nu zijn de partijen tóch tot een akkoord gekomen. "Met Thom halen we een ervaren creatieve middenvelder in huis, die ook verdedigend zijn mannetje staat. Het is een speler die er gelijk kan staan en past bij onze speelwijze. Bij NAC groeide hij uit tot publiekslieveling en ik denk dat zijn speelstijl ook goed past bij wat onze supporters graag zien. We zijn blij dat hij ervoor heeft gekozen om zijn carrière bij ons te vervolgen", zegt technisch manager Ferry de Haan namens Heerenveen.

Heerenveen maakt de komst van Haye via Twitter op ludieke wijze bekend. De Friezen plaatsen een foto van een bordje tijdens het WK darts, met de tekst: 'Thom, bij Heerenveen tekenen'. Het is een reactie op een bordje dat tijdens het afgelopen WK darts te zien was, waarop Haye werd verzocht om bij te tekenen bij NAC.

Meer nieuws

De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
16
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
2
Koeman krijgt zijn zin: bondscoaches mogen 26 spelers meenemen naar het EK
1
Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ - FC Twente en win 5.000!
0
Verweij denkt dat Nederlander in beeld komt bij Ajax: 'Er is veel enthousiasme'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties