Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heerenveen moet beter nadenken, ze hebben mij veel te makkelijk laten gaan'

Laatste update:

Driouech zette Excelsior al na een kwartier spelen op voorsprong op aangeven van Troy Parrott. "Het was een goede voorzet van hem", blikt de aanvaller terug bij ESPN. "Ik stond goed voor de goal. Hij gaf hem precies goed, dus ik hoefde hem alleen maar in te tikken."

"De eerste twintig minuten was Heerenveen goed aan de bal, maar wij wachtten goed af en verdedigden gedisciplineerd", gaat Driouech verder. "Wij weten dat we elke wedstrijd kansen krijgen. Gelukkig gingen ze vandaag binnen."

De laatste keer dat Excelsior een thuiswedstrijd wist om te zetten in een overwinning was op 1 oktober tegen Sparta Rotterdam. De zege op Heerenveen kwam dan ook als geroepen. "Ik denk dat wij altijd goed voetbal laten zien, alleen weten we de voorsprong vaak niet vast te houden", aldus Driouech.

Toekomst
De aanvaller durft niet met zekerheid te zeggen dat hij bij Excelsior blijft. "Ik voel me goed hier en zolang ik bij Excelsior ben zal ik alles geven voor de club. Maar ik weet het niet. Wat ik wil? Zoveel mogelijk scoren, assists geven en belangrijk zijn voor de ploeg."

Driouech is een jeugdproduct van Heerenveen. De aanvaller was tussen 2016 en 2021 actief in de opleiding van de Friese club en maakte er ook zijn profdebuut. Hij vindt dat de club hem te makkelijk heeft laten lopen.

"Dat heb ik vandaag wel bewezen. En de vorige keer ook. Ik denk dat ik ze nu twee keer pijn doe. Ze moeten beter nadenken", sluit de flankspeler af.

Meer nieuws

Nieuwe kandidaat voor Ronald Koeman en Nederland? 'Je hoopt er stiekem toch op'
1
Ajax op hoofdlijnen akkoord met nieuwe trainer Francesco Farioli
17
Broer van Brobbey speelde onder Ajax-doelwit Farioli: 'Hij is echt goed'
12
Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
13
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties