Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heerenveen moet zich niet rijk rekenen met aantrekken Doan van Hau'

Laatste update:

De uitzendrechten van de Eredivisie werden na het aantrekken van Van Hau verkocht aan een Vietnamees televisiekanaal. Volgens Voetbal International profiteert Heerenveen daar echter niet direct van: de tv-inkomsten worden verdeeld over alle achttien clubs volgens de afgesproken verdeelsleutel. Bovendien wordt de Eredivisie al uitgezonden in 160 landen en zullen de tv-inkomsten geen enorme impuls krijgen van de verkoop aan Vietnam.

Volgens Woerts, die als commerciële man werkte voor Feyenoord, is Vietnam marketingtechnisch een lastig land. "Er liggen mogelijkheden, maar die zijn minder groot dan in China en Japan", aldus de zakenman. "Het is een communistisch land dat zich wil associëren met het Westen, maar in tegenstelling tot Japan en China is de markt van multinationals en grote bedrijven beperkt. Ik zou geen Vietnamees merk kunnen opnoemen."

Mogelijk kan Heerenveen wel wat verdienen aan het feit dat de wedstrijden van de Friezen in Vietnam uitgezonden gaan worden. "Wat ik me wel kan voorstellen, is dat er aan Vietnamese bedrijven boarding wordt verkocht, al zit je dan nog met de tijdverschillen", zegt Woerts. "Als Heerenveen 's avonds speelt, is het daar 's nachts. Alles wordt gecontroleerd door de overheid, waardoor het heel moeilijk is geld uit het land te exporteren. Heerenveen moet zich niet rijk rekenen."

Meer nieuws

Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
2
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
2
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
16
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
29
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
17
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties