Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen schakelt door na vertrek van Reece Oxford naar Duitsland

Laatste update:

Technisch manager Gerry Hamstra was de afgelopen weken bezig om een nieuwe centrale verdediger te strikken. Reece Oxford van West Ham United was het voornaamste doelwit, maar een poging om de Engelsman te huren liep op niets uit. Oxford is op de laatste dag van de transfermarkt verkast naar FC Augsburg, waar hij het seizoen op huurbasis afmaakt. Hamstra schakelde door en donderdag maakte de Leeuwarder Courant al melding van de naderende komst van Dresevic.

De 22-jarige centrumverdediger doorliep de jeugdopleiding van Elfsborg en maakte in 2016 zijn debuut als prof. Drie seizoenen lang maakte Dresevic deel uit van de hoofdmacht van de Zweedse club; in het seizoen 2018 speelde hij 23 keer in het eerste elftal en was hij doorgaans basisspeler. Ook speelde de mandekker voor diverse vertegenwoordigende jeugdelftallen van Zweden.

Eerder deze maand versterkte Heerenveen zich al met Andreas Skovgaard, die werd overgenomen van FC Nordsjaelland, en met Ajax-huurling Dennis Johnsen. Daartegenover staat het vertrek van Marco Rojas (verkocht aan Sönderjyske), Dave Bulthuis (verkocht aan Ulsan Hyundai), Arber Zeneli (verkocht aan Stade Reims) en Jordy Bruijn (verhuurd aan NEC). Heerenveen hoopt ook Morten Thorsby nog te slijten aan Sampdoria.

"Na het vertrek van Dave Bulthuis en Nicolai Naess (eind november verkocht aan Sarpsborg 08, red.) wilden we onze verdediging versterken", legt Hamstra uit op de website van Heerenveen. "Onze keuze is daarbij gevallen op Ibrahim. Met hem halen we een speler in huis die op het hoogste niveau in Zweden zijn sporen heeft verdiend. Behalve dat Ibrahim goed kan verdedigen, voegt hij ook het nodige toe in balbezit."

Denk je dat Ibrahim Dresevic een versterking is voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
7
Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
20
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
19
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
23
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties