Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen sluit deal met Brighton en heeft Jan Paul van Hecke binnen

Laatste update:

Brighton betaalde ongeveer twee miljoen euro voor Van Hecke. Afhankelijk van de duels die de mandekker namens de club uit de Premier League speelt, dus na de huurperiode bij Heerenveen, kan het totale transferbedrag middels bonussen oplopen tot tenminste drie miljoen euro. Even leek het erop dat Van Hecke aan FC Utrecht verhuurd zou worden, maar Heerenveen trok uiteindelijk aan het langste eind. Ook AZ was enige tijd in de markt voor de twintigjarige stopper, net als AS Monaco.

Is plotselinge daadkracht genoeg voor tegen de klok vechtend Heerenveen?

Sinds de verkoop van Chidera Ejuke is Heerenveen zeer actief op de transfermarkt en werd de ene na de andere speler in huis gehaald.Lees artikel

Van Hecke, wiens contract bij NAC nog twee seizoenen doorliep, beleefde afgelopen seizoen zijn doorbraak in de Keuken Kampioen Divisie. De verdediger kwam inclusief bekerwedstrijden tot zestien duels in het shirt van de Parel van het Zuiden. Hij scoorde tegen Feyenoord in de halve finale van de TOTO KNVB Beker, door NAC met ruime cijfers verloren: 7-1.

"Het is heel mooi dat Jan Paul voor ons heeft gekozen", reageert technisch manager Gerry Hamstra op de clubwebsite. "Dat een Premier League-club hem als speler uit de eerste divisie overneemt, zegt alles over het talent, de kwaliteit en de potentie die Jan Paul bezit. Met hem erbij zitten we achterin nu ruimer in onze keuzes. Jan Paul maakt een stormachtige ontwikkeling door, die hij bij ons mag doorzetten."

Van Hecke is al de zesde zomeraanwinst van Heerenveen. Eerder werden Sieben Deawele en Oliver Batista Meier op huurbasis overgenomen van respectievelijk RSC Anderlecht en Bayern München. Daarnaast werd doelman Erwin Mulder transfervrij weggehaald bij Swansea City, terwijl voor Henk Veerman (FC St. Pauli) en Pawel Bochniewicz (Górnik Zabrze) een kleine transfervergoeding werd betaald. Verder kwam Joaquín Fernández voor een onbekend bedrag over van Club Atlético River Plate uit Uruguay.

Jan Paul van Hecke doet er goed aan om een tussenstap te maken bij SC Heerenveen

Meer nieuws

De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
0
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
6
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
10
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28
Late gelijkmaker van Leverkusen wekt grote woede: 'Het is een schande!'
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties