Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen staat vertrek van spits naar Breda of Birmingham niet toe

Laatste update:

Veerman geniet concrete interesse van NAC Breda en het in de Championship uitkomende Birmingham City, maar beide clubs lijken op zoek te moeten naar een alternatief. De technische leiding van Heerenveen blijft ervan overtuigd dat Veerman in Friesland op termijn kan uitgroeien tot een prima spits.

Veerman maakte in januari de overstap van FC Volendam naar Heerenveen, waar hij in de tweede seizoenshelft tot zeventien duels en twee doelpunten kwam. Hij stond echter slechts éen keer in de basis. Veerman speelde nagenoeg de complete voorbereiding bij Heerenveen, maar werd dinsdagavond in de competitiewedstrijd tegen De Graafschap gepasseerd door de komst van Mitchell te Vrede.

-
Henk Veerman is goed genoeg voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
2
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
20
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
11
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties