Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen strikt WK-deelnemer: 'Welkome versterking voor selectie'

Laatste update:

Technisch manager Gerry Hamstra is blij met de komst van Ghoochannejhad. ''We zijn op zoek naar versterkingen in de leeftijdscategorie 25-32 jaar. We hebben veel jonge talentvolle voetballers, maar missen nog ervaring en routine in onze selectie", legt de directeur op de clubsite uit. "De komst van Reza is dan ook een welkome versterking voor onze selectie."

"Het biedt ons meer aanvallende mogelijkheden en hij neemt veel ervaring mee. Hij gaat zowel op het veld als in de kleedkamer een belangrijke rol vervullen." Ghoochannejhad speelde lang in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en werd in 2006 verhuurd aan Go Ahead Eagles en in het seizoen 2008/09 aan FC Emmen. In 2009 nam Go Ahead Eagles Ghoochannejhad transfervij over van Heerenveen; daarna kwam de Iraans international uit voor achtereenvolgens SC Cambuur, VV St. Truiden, Standard Luik (huurbasis), Charlton Athletic, Al-Kuwait (huurbasis) en Al-Wakrah (huurbasis).

Ghoochannejhad speelde in diverse jeugdteams van Oranje en besloot in 2012 om voor Iran te gaan voetballen. In 2014 werd hij geselecteerd voor het WK, waar hij in alle groepsduels in actie kwam.

Een goede versterking voor sc Heerenveen

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
20
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
6
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties