Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heerenveen verslaat Roda JC in wedstrijd met drie rode kaarten

Laatste update:

Met een heerlijke treffer in de achtste minuut brak Sam Larsson de ban in Kerkrade, ook al was Roda daarvoor de betere ploeg geweest. De Zweed nam een vrije trap aan de linkerkant van het strafschopgebied en krulde de bal over de muur en in het doel: 0-1. De ploeg van Jurgen Streppel domineerde vervolgens de wedstrijd, al hadden de Friezen geluk dat Simon Church in de 24e minuut recht op doelman Erwin Mulder schoot.

Een unicum in de clubhistorie betekende een flinke domper voor Roda: de zuiderlingen kregen voor de eerste keer twee rode kaarten in een eerste helft van een Eredivisie-duel. In vijf minuten tijd kreeg Ajagun twee gele kaarten: eerst voor commentaar op de leiding en daarna voor shirtje trekken. Dat was tegen het zere been van de supporters van Roda, die kwetsende spreekkoren jegens de arbiter inzetten. De stadionspeaker moest eraan te pas komen om de supporters tot bedaren te brengen.

Twee minuten voor rust mocht echter ook Christian Kum voortijdig inrukken; hij had al geel op zak vanwege shirtje trekken en kreeg nog een prent toen hij Nijhuis om een gele kaart voor Reza Ghoochannejhad vroeg. De ondertalsituatie zorgde ervoor dat Roda na rust alleen kon tegenhouden. De bal viel echter maar niet goed voor Heerenveen; Pelle van Amersfoort liet twee mogelijkheden onbenut en ook Stijn Schaars was niet trefzeker.

Henk Veerman gooide het duel in de 68e minuut alsnog in het slot. Een voorzet vanaf de rechterkant werd door Frederic Ananou weggewerkt, maar de verdediger schoot de bal tegen de ingevallen Veerman aan: 0-2. Zeven minuten later kreeg Facey een onnodige tweede gele kaart voor een charge op Mitchel Paulissen, maar desondanks kwam Heerenveen nog een keer tot scoren. Na een heerlijke solo bepaalde Arber Zeneli met een schot in de verre hoek de eindstand: 0-3.

-
Wie gaat dit seizoen hoger eindigen?

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
34
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties