Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Heerenveen weet zelf ook dat het tijd is voor die volgende stap'

Laatste update:

De club liet in januari immers weten het team intact te willen houden: "Dat moet natuurlijk gerespecteerd worden. Maar ik denk dat zij nu zelf ook weten dat het tijd is voor die volgende stap. Ik denk dat het zowel mijn plan, als hun plan was om mij uiteindelijk te verkopen. Ik ben ook toe aan die volgende stap. Of het nu is, of over een jaar zullen we wel zien", vertelt hij in gesprek met Fotbollskanalen.

Larsson werd in het verleden in verband gebracht met clubs als Ajax en PSV, terwijl ook Sassuolo interesse toonde. Hij heeft zelf niet per se een voorkeur voor een langer verblijf in de Eredivisie: "Ik wil niets uitsluiten. Ik richt me op het hier en nu met de nationale ploeg. Vervolgens ga ik op vakantie en daarna gaan we aan de slag met waar ik het over heb gehad."

Denk jij dat Sam Larsson een versterking zou zijn voor de top drie van de Eredivisie?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
3
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties