Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerenveen zoekt nieuwe voorzitter; Van der Velde stopt als commissaris

Laatste update:

Yme Kuiper, die veelal naar buiten trad als het gezicht van de club, zal samen met de directieleden Henk Hoekstra en Jan van Erve gaan functioneren onder een nieuw te benoemen voorzitter. De Friese club zal de komende maanden op zoek gaan naar de juiste persoon om die rol op te vullen. Voorzitter Bart van der Meer van de Raad van Commissarissen licht de rigoureuze besluiten toe op de website van Heerenveen.

“Het bedrijf sc Heerenveen is qua inrichting, omgeving en concurrentie steeds complexer. sc Heerenveen heeft behoefte aan een leider, een voorzitter van het directieteam”, aldus Van der Meer, die zelf ook af zal treden. Enige uitzondering binnen de Raad van Commissarissen is Theun van der Meulen, die na zijn aftreden herkiesbaar is. Bij de overige vier leden geldt dat niet. Zij nemen dan ook definitief afscheid.

Eén van hen is dus clubicoon Van der Velde, die in het verleden door het leven ging als voorzitter en bekend maakte met onmiddellijke ingang te stoppen. Wel blijft hij als erevoorzitter aan de club verbonden. Tevens heeft hij aangeboden de club 'met raad en daad terzijde te willen staan'.

Selectie
Van der Meer liet ook weten dat de club van plan is komende zomer in de spelersgroep te gaan investeren. Wel dient Heerenveen daarbij voorzichtigheid in acht te nemen, omdat er ondanks de financiële reserves de voorbije tijd verlies is geleden. “Het gaat hierbij niet alleen om de betaalde transferbedragen, maar ook om de gevolgschade van salariskosten van spelers die er niet in slagen een basisplaats af te dwingen.”

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
63
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties