Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerlijk doelpunt van Asensio hoogtepunt in zege van Real Madrid

Laatste update:

Real Sociedad liep na twee minuten reeds achter de feiten aan. Na een voorzet van Daniel Carvajal had Géronimo Rulli geen antwoord op de kopbal van Bale: 0-1. Real Madrid controleerde vervolgens het duel; Zidane keek goedkeurend toe hoe zijn team geen postionele fouten maakte en gretig op zoek ging naar een tweede treffer. Rulli moest in actie komen op pogingen van onder meer Toni Kroos en de bedrijvige Álvaro Morata.

Vijf minuten voor tijd vergrootte Asensio de voordelige marge van Real Madrid. Hij controleerde een lange bal van Raphaël Varane op heerlijke wijze en dat gold eveneens voor zijn afronding: een subtiele voetbeweging over Rulli heen. Het was voor het toptalent alweer zijn tweede treffer in twee officiële duels, in slechts drie doelpogingen.

Na de onderbreking had Real Sociedad meer balbezit dan in de eerste helft, terwijl er wat meer fouten in het spel van Real Madrid slopen. Toch was het bezoek dicht bij een derde doelpunt toen Kroos het leer op de lat mikte. In de laatste twintig minuten herstelde Real Madrid zich en maakten Lucas Vázquez, Isco en James Rodriguez hun opwachting. In de extra tijd omspeelde Bale Rulli en maakte hij zijn doblete.

Marco Asensio Willemsen mag in de basis starten en beschaamt het vertrouwen van Zinedine Zidane NIET! Wat een doelpunt!!! ?? ?? ??

Geplaatst door voetbalzone op zondag 21 augustus 2016

-
Denk jij dat Marco Asensio dit seizoen een vaste basiskracht van Real Madrid zal zijn?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties