Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerlijk doelpunt van Calhanoglu zet Atlético op achterstand

Laatste update:

In de eerste dertig minuten was Bayer duidelijk de bovenliggende partij. Atlético speelde op de eigen helft en moest zich, noodgedwongen, tot countervoetbal beperken. In de dertiende minuut kwam de ploeg van Simeone goed weg. Miguel Ángel Moya zat mis bij een voorzet van Calhanoglu en het was Mario Mandzukic die op de doellijn een inzet van Emir Spahic keerde. Atlético kwam maar niet in de wedstrijd en mocht zich gelukkig prijzen dat een inzet van afstand van Spahic, na dik twintig minuten, tegen het aluminium ging.

Simeone keek aan de zijlijn lijdzaam toe hoe zijn team moeite had met het spel van Bayer en raakte zelfs, net als assistent Germán Burgos, in de clinch met Schmidt. Het zat Atlético ook qua blessureleed niet mee: zowel Guilherme Siquiera als Saúl Ñiguéz moest zich met pijntjes laten vervangen. In de slotfase van de eerste helft lieten los Colchoneros wat meer zien en was het aan Bernd Leno te danken dat de 0-1 niet op het scorebord verscheen. Een diagonale inzet van Tiago werd door de doelman met één hand gekeerd.

Na de onderbreking liet Atlético zich ietwat meer gelden, maar een prachtig doelpunt bracht Bayer na nog geen uur spelen aan de leiding. Bellarabi hield drie man bezig en gaf de bal heerlijk met de hak mee aan Calhanoglu. De spelmaker schoot het leer onhoudbaar en hoog achter Moya; 1-0. Twee minuten later hoopte de ploeg van Simeone op de penalty na een vermeende handsbal van Wendell, maar daar wilde de scheidsrechterlijke leiding niet aan.

Simeone koos na ruim een uur spelen voor de inbreng van Fernando Torres, ten koste van Arda Turan, maar ook hij kon de nederlaag in de BayArena niet voorkomen. Na voorbereidend werk van Juanfran ontbrak het aan kracht bij zijn inzet en een kwartier voor tijd werd een doelpunt van el Niño afgekeurd omdat Antoinne Griezmann de bal niet had kunnen binnenhouden. Bayer zocht naar een tweede doelpunt, zeker na de tweede gele kaart voor Tiago. Moya en Miranda waren echter attent en zorgden voor een nog spannendere return in het Vicente Calderón.

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
14
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
9
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
168

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties