Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerlijk duel op Old Trafford eindigt zonder doelpunten

Laatste update:

McClaren (die Tim Krul, Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum in de basis posteerde, Siem de Jong negentig minuten op de bank hield en de geschorste Daryl Janmaat moest missen) zal uiteraard erg tevreden zijn met deze remise, maar dat kan onmogelijk gelden voor Van Gaal. United had de overwinning verdiend, maar slaagde er dus niet in om in eigen huis de ban te breken. Wayne Rooney wist in de openingsminuten overigens nog wel te scoren, maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel, terwijl uit de herhaling bleek dat daar geen sprake van was. Newcastle was dus gewaarschuwd, maar kwam in de beginfase niet onder de druk van de thuisploeg vandaan.

Krul moest ingrijpen bij pogingen van Rooney en Juan Mata (2x) en werd geholpen door Chancel Mbemba toen hij gepasseerd werd door Memphis Depay, maar het passje van de aanvaller (die net als Daley Blind in de basis was begonnen bij United) onderschept kon worden. Newcastle hield met pijn en moeite stand en kwam tegen de verhoudingen in zelfs bijna op voorsprong, toen Aleksandar Mitrovic buiten het bereik van Sergio Romero op de lat kopte. Ook José Perez werd nog gevaarlijk namens the Magpies, maar zijn schot ging net naast, waardoor beide ploegen in evenwicht aan de thee gingen.

McClaren zal gelukkig zijn geweest over het tweede gedeelte van de eerste helft en zag dat United ook na de pauze zoekende was. Newcastle hield de ruimtes klein en Krul werd lange tijd niet aan het werk gezet. Wanneer er wel mogelijkheden lagen, was de uitvoering van United niet voldoende. Zo was een pass van Depay op de instormende Mata te hard, schoot de Nederlander een vrije trap uit een kansrijke positie in de muur en raakte Chris Smalling de bal verkeerd bij een voorzet vanaf rechts. Newcastle liep dus wel vooral achter de bal aan, maar hoefde eigenlijk geen moment echt te vrezen.

Van Gaal probeerde daar verandering in te brengen door Javier Hernández in de ploeg te brengen voor de tegenvallende Adnan Januzaj en met de Mexicaan binnen de lijnen werd de druk nog wat verder opgevoerd. Rooney kreeg een goede kans met een volley, maar zijn schot kon worden geblokt. Niet lang hierna ging een volley van Mata uit een lastige hoek hoog over, terwijl het schot van Luke Shaw na een knappe combinatie veel te zwak was. Pas tien minuten voor tijd kwam United weer écht dicht bij een doelpunt, toen Hernández oog in oog met Krul kwam te staan. Met een geweldige reflex voorkwam de keeper een treffer. Even daarna werd een inzet van Antonio Valencia net op tijd geblokt door Fabricio Collocini en in blessuretijd kopte Smalling nog op de paal. Via de counter die volgde pakte Newcastle zelfs nog bijna de drie punten, maar dat leed bleef Van Gaal en co bespaard. Een poging van Michael Carrick ging via een tegenstander net naast en dus eindigde het in 0-0.

-
Manchester United moet zich zorgen maken over het gebrek aan doelpunten

Meer nieuws

HSV verpest promotiefeest van aartsrivaal St. Pauli door goal in minuut 85
9
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
21
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
2
De stemmen zijn geteld: winnaars Bronzen Schilden van de vierde periode bekend
0
Sfeer slaat om in interview Ten Hag en Weijland: 'Als jij je werk zou doen...'
41
Potter wekt ergernis op in onderhandeling met Ajax: 'Als je het zo speelt...'
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties