Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerlijke hakbal leidt achtste overwinning Feyenoord in

Laatste update:

Van Bronckhorst had een basisplaats in petto voor Bilal Basacikoglu, die de voorkeur kreeg boven de matig opererende Steven Berghuis. De laatste liep in het duel met Fenerbahçe een lichte knieblessure op en het is nog maar de vraag of hij zich zal melden bij het Nederlands elftal voor de WK-kwalificatieduels met Wit-Rusland en Frankrijk. Vervanger Basacikoglu bewees zich direct en was na een kwartier direct belangrijk bij het openingsdoelpunt.

Meer: De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

De vleugelspeler zette de bal voor en spits Nicolai Jörgensen werkte de bal op prachtige wijze, achter zijn standbeen, langs keeper Kostas Lamprou. Willem II stelde er op een kopbal van Freek Heerkens weinig tegenover en trainer Erwin van de Looi maakte zich zichtbaar druk om zijn wankele defensie. Feyenoord kwam echter ook niet verder dan een schotje van Jens Toornstra, waardoor het tot de rust bij 0-1 bleef.

Groots was het zeker niet wat Feyenoord liet zien en Van de Looi zal zijn mannen tijdens de onderbreking in de oren hebben geknoopt dat er best iets te halen viel. Willem II kwam ook beter voor de dag: Feyenoord werd in fases teruggedrongen, al hoefde keeper Brad Jones zich nooit echt zorgen te maken. Feyenoord zorgde er zelf voor dat Willem II niet aan een slotoffensief toekwam: invaller Renato Tapia slalomde fraai door de verdediging en hij rondde af voor de 0-2. De international van Peru maakte zo zijn eerste doelpunt voor Feyenoord.

Het tweede Rotterdamse doelpunt zorgde voor oproer op de tribunes; scheidsrechter Dennis Higler besloot het spel zelfs even stil te leggen. Toen de rust was wedergekeerd stonden er nog tien minuten op de klok, minuten die door Feyenoord redelijk simpel werden uitgespeeld. Door de overwinning komt Feyenoord in de Eredivisie op 24 punten te staan: 5 meer dan Ajax en 7 meer dan PSV.

Het ging vanmiddag helemaal mis bij Willem II Tilburg - Feyenoord Rotterdam, toen bleek dat een paar Feyenoord-fans in een Willem II-vak zaten en iets te blij met een doelpunt waren... Trieste beelden!!!

Geplaatst door voetbalzone op zondag 2 oktober 2016

-
Dit is het seizoen voor Feyenoord

Meer nieuws

Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
2
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
0
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
6
'Manchester United-fans doen alsof ze gehandicapt zijn om wedstrijden te kijken'
1
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
8
Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
32

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties