Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heerlijke panenka doet Oranje Onder 17 dromen van derde EK-titel op rij

Laatste update:

De eerste grote kansen van het duel waren voor Servië. Jovan Mijatovic was zo'n vier minuten voor het rustsignaal alert bij slordig balverlies van Nederland, maar zag zijn poging tot zijn spijt uiteenspatten op de lat. Twee minuten later deed zich een identieke situatie voor bij diezelfde Mijatovic. Vlak na de onderbreking had Nederland meer fortuin. Jaden Slory - zoon van oud-international Andwélé Slory - legde de bal panklaar voor Jason van Duiven. De spits van PSV Onder 18 raakte de bal compleet verkeerd, maar zag de bal tot zijn vreugde toch in de hoek eindigen: 1-0.

Lang kon Oranje niet genieten van de voorsprong. Jovan Milosevic kopte in minuut 49 een hoekschop van Aleksandar Stankovic krachtig tegen de touwen voor de gelijkmaker. Servië draaide daarop de rollen zelfs om. Een halve omhaal van Milosevic belandde voor de voeten van Mijatovic, die vrij voor Tristan Kuijsten kon binnenschieten: 1-2. Ondanks het overwicht van de opponent toonde Oranje veerkracht, dat een kwartier voor tijd de gewenste gelijkmaker vond via Slory. Invaller Mike Kleijn kreeg de bal na een uitstekende individuele actie bij de aanvaller, die met links doelman Luka Lijeskic versloeg voor de 2-2.

2-2 was ook de stand bij het laatste fluitsignaal en de ploegen gingen direct over op strafschoppen. Aan Nederlandse zijde troffen Dean Huijsen, Tim van den Heuvel, Oualid Agougil en Kleijn raak, terwijl Mateja Radonjic namens Servië miste. Isaac Babadi mocht daarop aanleggen voor de beslissende strafschop, die de middenvelder van PSV vol zelfvertrouwen met een panenka verzilverde. Daardoor staat Oranje Onder 17 komende woensdag tegenover Frankrijk in de finale van het toernooi.

-

Meer nieuws

Arsenal wil voorhoede versterken en denkt aan verkopen van man van 50 miljoen
4
VZ Kort: Ajax en Liverpool halen recordbedrag op met benefietwedstrijd
77
Sterkhouder Manchester United twijfelt openlijk over langer verblijf bij de club
7
'Atlético Madrid is bereid Oblak te verkopen en mikt pijlen op jongere keeper'
14
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
6
Bondsvoorzitter KNVB uit frustratie: 'Van achterkamertjes is geen sprake'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties