Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heethoofd Mexès krijgt fikse schorsing en laat Milan voorlopig in de steek

Laatste update:

De tuchtcommissie van de Italiaanse bond (FIGC) is niet mild in zijn straf: Mexès moet nu vier duels wegblijven van het veld. Dat betekent dat trainer Filippo Inzaghi het zonder hem moet doen tegen Parma, Juventus, Empoli en Cesena. Pas op 28 februari kan de verdediger weer minuten maken in de competitie, wanneer zijn club op bezoek gaat bij Chievo.

Mexès heeft vier duels straf gekregen omdat hij ná zijn rode kaart nog niet kalmeerde en vertrok. Anders was het bij drie wedstrijden schorsing gebleven, stelt de tuchtcommissie dinsdag. De Fransman bood zondag al zijn excuses aan. "Ik had nooit zo mogen reageren", zei hij schuldbewust na de zestiende rode kaart in zijn profloopbaan.

"Op het veld gebeurde er niet veel bijzonders, maar na de rode kaart reageerde ik op een belachelijke manier. Ik heb vier kinderen, dus weet dat dit niet het juiste voorbeeld is die je als vader of profvoetballer kan geven. Ik accepteer alle gevolgen, hier zijn geen excuses voor. Je mag jezelf zo niet gedragen. Ik beloof dat het niet meer zal gebeuren, het was mijn fout."

-
Vier duels schorsing voor Philippe Mexès is...

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
0
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
10
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties