Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga bevestigt geruchten rond 'topprof': 'Ik ga ervan uit dat het rondkomt'

Laatste update:

De Telegraaf onthulde dinsdag dat Pasveer een aanbieding op zak had om zijn verbintenis met een jaar te verlengen. Heitinga kan dat beamen, en 'gaat ervan uit dat ze eruit komen'. "Remko is een belangrijke speler voor ons. Niet alleen als tweede doelman, maar ook in de kleedkamer. Het is een topprof, die willen we er graag bij houden", zegt de jonge trainer na afloop van De Graafschap - Ajax (0-3).

In dat duel stond Pasveer weer eens onder de lat. De 39-jarige goalie werd halverwege januari uit de basis verdreven door Gerónimo Rulli, die voor maximaal tien miljoen euro werd overgenomen van Villarreal. Sindsdien moet Pasveer genoegen nemen met een plek op de reservebank. Daar had hij al een tijdlang niet gezeten, daar hij onder zowel Erik ten Hag als Alfred Schreuder eerste keus was. Onder laatstgenoemde begon hij echter steeds meer te schutteren, waardoor Ajax zich genoodzaakt voelde een alternatief aan te trekken.

Die vonden de Amsterdammers in Rulli, die in de twaalf wedstrijden sinds zijn komst al zes keer de nul hield. Dat lukte Pasveer in 21 duels dit seizoen precies even vaak. De geboren Enschedeër werd anderhalf jaar geleden als reservedoelman naar de Johan Cruijff ArenA gehaald, maar kwam door de dopingschorsing van André Onana plots onder de lat te staan onder Ten Hag. Dat deed hij naar behoren: Pasveer hield vorig seizoen in alle competities 20 keer de nul in 28 wedstrijden. Zijn goede prestaties leverden hem eind september zijn debuut in het Nederlands elftal op. Ook behoorde hij tot de WK-selectie in Qatar.

KNVB Beker
De Graafschap
0 - 3
Ajax

Meer nieuws

Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
10
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5
Roda eindigt seizoen met kansloze vernedering op eigen veld tegen NAC Breda
66
Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties