Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga kan lachen om situatie: 'Ik kan zo in die reclame van Telfort '

Laatste update:

Hij is weliswaar de man met de ervaring bij Ajax, maar doet zijn werk voorlopig buiten de lijnen. "Maar ik kan van waarde zijn. Met jonge spelers praten over wat hen te wachten staat, in de groep mijn stem laten horen. Ik weet inmiddels heel goed wanneer ik mezelf moet laten gelden of wanneer ik mijn mond moet houden. Onze trainers hebben ook wel op een aardig niveau gespeeld, hè", geeft Heitinga aan in het Algemeen Dagblad.

De 31-jarige verdediger, die in zijn eerste periode in Amsterdam tot 152 wedstrijden in de Eredivise kwam, benadert zijn situatie bij Ajax met gevoel voor humor. "Ik kan zo in die reclame van Telfort hè: van de WK-finale in Zuid-Afrika naar de Jupiler League op maandagavond. Na de Premier League, de Bundesliga en de Primera División nu dan ook mijn debuut in de Jupiler League", klinkt het met zelfspot.

John Heitinga zal dit seizoen zijn waarde hebben in Eredivisieduels

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
7
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
89
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
17
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
39
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties