Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga reageert: 'Ik kijk uit naar deze nieuwe periode in mijn leven'

Laatste update:

"Mijn ultieme wens was terugkeren in Amsterdam en aan het einde van het seizoen als speler voor de derde keer de kampioensschaal aan de Ajax-fans te kunnen tonen. Toch realiseerde ik me in december, dat het moment om een punt achter mijn actieve loopbaan te zetten steeds dichterbij kwam", erkent Heitinga op de clubsite van Ajax.

"Het afscheid is iets eerder dan gepland. Maar ik blijf Ajacied en ik kijk uit naar deze nieuwe periode in mijn leven." In totaal speelde hij 218 officiële wedstrijden voor Ajax, waarin hij 25 keer doel trof. "Dat het laatste half jaar niet is geworden waar wij allemaal op hoopten, doet hier niks aan af. Ik heb met hem afgesproken dat hij bij ons kan blijven meetrainen als hij dat wil", zo laat Frank de Boer op zijn beurt weten.

"Hij wil zelf ook kijken hoe het is om trainer te zijn en dat kan bij Ajax." Ajax neemt komende zondag, voorafgaand aan de Klassieker tegen Feyenoord, afscheid van de oud-international. "Hij is altijd ontzettend populair bij onze fans en als geen ander verdient hij een afscheid in een vol Ajax-stadion. Wat dat betreft is het extra mooi dat de Klassieker op het programma staat."

BREAKING - John Heitinga (32) zet per direct een punt achter zijn loopbaan! #ajax #oojohnny #publiekslieveling #wkfinalist

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
10
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties