Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga reageert kribbig op theorie Kamperman: 'Heeft er niks mee te maken'

Laatste update:

Heitinga koos er afgelopen week tegen NEC (1-0 winst) nog voor om Kenneth Taylor te passeren. Met die keuze wilde de oefenmeester 'meer balans creëren op het middenveld' Nu keert Taylor terug en is Klaassen kind van de rekening. Dat Mister 1-0 bij zijn volgende gele kaart geschorst is voor het treffen met Feyenoord komende zondag, ligt daar volgens Heitinga niet aan ten grondslag.

"Ik hoorde jou hiervoor al zeggen dat het te maken heeft met dat hij op scherp staat", bijt de keuzeheer Kamperman toe. "Daar heeft het niets mee te maken. Het is een strategische keuze geweest. We verwachten dat Heerenveen ons onder druk gaat zetten en daarom willen we vanuit de eerste fase eerder een voetballer aan de bal krijgen. Ik denk dat Davy tegen compacte organisaties hoog op het middenveld met zijn diepe loopacties in zijn kracht komt. Kenneth zal wat laag op het veld bewegen. Je wil het veld in beweging krijgen en Kenneth zal daar vandaag vorm aan moeten geven."

Heitinga zegt zich niet zo veel aan te trekken met dreigende schorsingen. "Ik ben geen trainer die daar rekening mee houdt. We zitten in een achtervolgingsfase, uiteindelijk moet je Feyenoord inhalen. Dit is ook het eerste moment dat je de druk op kan voeren. Je moet hier vandaag winnen en dat is ook voor ons het enige dat telt", aldus de trainer.

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 4
Ajax
Een verstandige keuze van John Heitinga?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
31
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
38
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
38
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties