Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heitinga rouleert toch weer en ruimt basisplaats in voor Kenneth Taylor

Laatste update:

Ajax is onder Heitinga nog zonder puntenverlies in de Eredivisie. Omdat koploper Feyenoord zondagavond pas in actie komt, krijgen de Amsterdammers de kans om op gelijke hoogte te komen. Ajax mist alleen de geblesseerde Ahmetcan Kaplan. Vrijdag kwam het nieuws naar buiten dat assistent-trainer Michael Reiziger na dit seizoen vertrekt. De oud-verdediger liet weten te hebben gehoopt door te schuiven na het vertrek van Alfred Schreuder. Die positie wordt nu bekleed door Heitinga, van wie nog niet duidelijk is of hij ook volgend seizoen aan het roer staat bij Ajax 1.

Voor de uitwedstrijd tegen Heerenveen kiest Heitinga voor nagenoeg dezelfde elf namen als afgelopen weekend. Naast Calvin Bassey en Owen Wijndal bestaat de defensie uit Devyne Rechts en Jurriën Timber. Gerónimo Rulli is als vanzelfsprekend de doelman. Het middenrif wordt gevormd door Edson Álvarez, Steven Berghuis en Taylor. Klaassen zit op de bank. Dusan Tadic is de spits van dienst. Hij moet worden bediend door Steven Bergwijn (links) en Mohammed Kudus (rechts). Laatstgenoemde werd tegen NEC de gevierde man met de enige treffer van de wedstrijd.

Met nog tien wedstrijden te gaan en de ambitie om de play-offs voor Europees voetbal te halen telt voor Heerenveen ieder punt. De achterstand op nummer zeven FC Utrecht bedroeg voor aanvang van de speelronde zes punten en dus kunnen de Friezen een driepunter wel gebruiken. Osame Sahraoui heeft het gat van de vertrokken Amin Sarr opgevuld. De deze winter overgekomen Noor heeft zich de laatste weken geprofileerd als een van de meest dreigende aanvallers van de Friezen door attractief voetbal op de mat te leggen. Naast de langer geblesseerden Andries Noppert en Sven van Beek ontbreekt Daniel Karlsbakk wegens ziekte.

Opstelling sc Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Tahiri, Olsson, Al Hajj; Nunnely, Van Amersfoort, Sahraoui.

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Taylor, Berghuis; Bergwijn, Kudus, Tadic.

Eredivisie
sc Heerenveen
2 - 4
Ajax
sc Heerenveen - Ajax:

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
66

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties