Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Heitinga voert alleen in de achterhoede van Ajax een wijziging door

Laatste update:

Interim-trainer Heitinga kiest wederom voor Gerónimo Rulli onder de lat, met de verdediging van Ajax bestaande uit Devyne Rensch, Jurriën Timber, Edson Álvarez en dus Wijndal. Het middenveld van de Amsterdammers wordt gevormd door Steven Berghuis, Kenneth Taylor en Davy Klaassen. Voorin moeten Mohammed Kudus en Steven Bergwijn zorgen voor de aanvoer richting diepste spits en aanvoerder Dusan Tadic.

Bij Vitesse is doelman Kjell Scherpen ondanks wat twijfels deze week fit genoeg om te starten. In de achterhoede kiest trainer Phillip Cocu voor Ryan Flamingo, Nicolas Isimat-Mirin, Dominik Oroz en Maximilian Wittek. Op het middenveld moeten Sondre Tronstad en Melle Meulensteen voor de controle zorgen. Marco van Ginkel wordt kort daarvoor geflankeerd door Million Manhoef en Kacper Kozlowski. Aanvoerder Matus Bero is de aanvalsleider tegen Ajax.

Vitesse kende tot de 2-0 nederlaag in de vorige speelronde bij FC Volendam een goede fase. De ploeg van Cocu zette een ongeslagen reeks van vier wedstrijden neer en nam zo wat afstand van de onderste regionen. Vitesse staat momenteel zes punten voor op nummer zestien FC Emmen. De Arnhemmers moeten het tegen Ajax stellen zonder Carlens Arcus. De Haïtiaan zit tegen de Amsterdammers zijn tweede en laatste wedstrijd schorsing uit. Davy Pröpper ligt er nog maanden uit met een zware knieblessure, terwijl ex-Ajacied Scherpen tot het laatste moment een twijfelgeval was, maar wel kan starten. Vitesse en met name Manhoef kunnen vertrouwen putten uit de onderlinge ontmoeting in de Johan Cruijff ArenA eerder dit seizoen. De aanvaller was goed voor twee treffers en bezorgde zijn ploeg daarmee een punt: 2-2.

Ajax moet zich zien te herstellen van de uitschakeling in de Europa League. De Amsterdammers bleken donderdag niet opgewassen tegen Union Berlin: 3-1. Zodoende resten de TOTO KNVB Beker en Eredivisie voor Ajax. De ploeg van Heitinga staat tweede, op drie punten van koploper Feyenoord. Onder Heitinga won Ajax zijn laatste vier Eredivisie-wedstrijden en de oefenmeester merkt op dat er een stijgende lijn in het spel van zijn ploeg is waar te nemen. Man in vorm bij Ajax is Kudus. De Ghanees was in zijn laatste acht wedstrijden goed voor zes treffers. De spelmaker was onder Alfred Schreuder niet altijd verzekerd van een basisplaats, maar onder Heitinga maakt Kudus furore op de rechtsbuitenpositie. Het wordt de 39ste keer dat beide ploegen elkaar in Arnhem voor de Eredivisie treffen.

Opstelling Vitesse: Scherpen; Flamingo, Oroz, Isimat-Mirin, Wittek; Meulensteen, Tronstad; Manhoef, Van Ginkel, Kozlowski; Bero

Opstelling Ajax: Rulli; Rensch, Álvarez, Timber, Wijndal; Berghuis, Klaassen, Taylor; Kudus, Tadic, Bergwijn.

Eredivisie
Vitesse
1 - 2
Ajax
Wat wordt het resultaat in Arnhem?

Meer nieuws

Mikautadze scoort wederom, maar kan Metz niet aan cruciale punten helpen
14
Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
20
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
5
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
5
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
18
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties