Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Hekkensluiter krijgt AC Milan in blessuretijd op de knieën

Laatste update:

Hekkensluiter Hellas verloor de laatste drie competitiewedstrijden en moest winnen om nog aan degradatie te kunnen ontlopen en voldeed dus aan die opdracht. De geelhemden begonnen energiek aan het duel, want Giampaolo Pazzini schoot over en dwong Gianluigi Donnarumma tot een redding met de benen. De spits speelde tussen 2012 en 2015 nota bene voor Milan en in die periode kwam hij tot 21 treffers. Hoewel Hellas dus helemaal niet onaardig begon, was het Milan dat de score opende: doelman Pierluigi Gollin moest lossen na een schot van Keisuke Honda en het was Jérémy Ménez die vervolgens de rebound in het doel kon schuiven.

De Fransman maakte zijn eerste competitietreffer sinds 4 april vorig jaar, al had die vanwege buitenspel eigenlijk niet mogen tellen. In het vervolg van de eerste helft kregen Pazzini en Carlos Bacca nog kansen, maar eerstgenoemde mikte recht op Donnarumma en de Colombiaan van Milan zag een treffer vanwege buitenspel worden afgekeurd. Milan verloor slechts één van de laatste elf Serie A-wedstrijden tegen Hellas, maar ging dit keer dus weer eens ten onder. De bezoekers begonnen zwak aan het tweede bedrijf en hadden aanvankelijk geluk dat Ignazio Abate een gevaarlijke voorzet wist op te ruimen en hadden aan de andere kant zelf toe kunnen slaan.

Bacca verprutste een goede kans en zag Pazzini een kwartier voor tijd vanaf elf meter de 1-1 tegen de touwen schieten. De aanvaller mocht aanleggen na een handsbal van Alessio Romagnoli. Keeper Donnarumma hield Milan hierna met enkele mooie reddingen op de been en de bezoekers leken Verona derhalve met een punt op zak te kunnen verlaten, maar in de vierde minuut van de blessuretijd ging het toch nog helemaal mis. Rechtsbuiten Luca Siligardi verraste Donnarumma uit een vrije trap en schoot de bal met zijn linker en via de onderkant van de lat tegen de touwen.

Gianluigi Donnarumma keepte weer eens GEWELDIG, maar op deze vrije trap van Luca Siligardi had zelfs hij geen antwoord. A.C. Milan verliest in blessuretijd bij Hellas Verona FC: 2-1!

Geplaatst door voetbalzone op maandag 25 april 2016

-
Een terechte zege voor Hellas?

Meer nieuws

Vertrekt Gimenez bij Feyenoord? Spits brengt bezoek aan Premier League-duel
0
Premier League-clubs komen budgetplafond overeen: dit zijn de details
7
VZ Kort: Deadline verstreken, nog drie potentiële bondsvoorzitters KNVB over
77
V/d Vaart poogt transfertarget uit Oostings hoofd te praten: 'Niet verstandig'
17
Clubleiding van Inter niet blij met actie Dumfries en denkt na over sanctie
35
Davy Klaassen doet boekje open over vertrek bij Ajax: 'Toen zij vertrokken...'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties