Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hekkensluiter NEC pikt afgewezen spits op bij Ajax

Laatste update:

De 22-jarige Castillion had met Botev Plovdiv een akkoord bereikt over een contract voor 2,5 jaar, maar kwam volgens de Bulgaarse club niet door de 'fysieke en medische tests'. Bij NEC kwam hij echter wél door de medische keuring en Castillion zet zijn loopbaan zodoende voort bij de hekkensluiter van de Eredivisie.

Castillion werd een paar jaar geleden beschreven als 'de nieuwe Patrick Kluivert', maar kon die hoge verwachtingen nooit waar maken. De aanvaller kwam maar tot een competitiewedstrijd voor Ajax 1 en liet zich al verhuren aan RKC Waalwijk en Heracles Almelo. In het lopende seizoen speelde hij zes duels voor Jong Ajax, waarin hij een keer wist te scoren. NEC haalt naast Castillion mogelijk ook Danzell Gravenberch weg uit Amsterdam.

David
NEC is nog niet klaar op de transfermarkt: de Nijmegenaren hopen ook Chris David nog binnen te kunnen halen. De twintigjarige middenvelder komt niet aan spelen toe bij Fulham en NEC wil de Nederlander tot het einde van het seizoen huren, meldt TC Tubantia. David, ex-FC Twente, maakte twee weken geleden tegen Norwich City zijn debuut in de Premier League.

Geoffrey Castillion is een aanwinst voor NEC

Meer nieuws

FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
6
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
21
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8
Tijjani Babangida verliest na broer Ibrahim ook zoon Fadil (1) na auto-ongeluk
7
Manchester City kan het karwei zondag afmaken dankzij heldenrol Ortega
134

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties