Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hekkensluiter van Premier League zorgt voor eerste ontslag van het seizoen

Laatste update:

Gracia werd in januari 2018 aangesteld als de opvolger van Marco Silva. In zijn eerste seizoen loodste de Spanjaard Watford naar een veertiende plaats in de Premier League. De voorbije jaargang eindigden the Hornets als elfde op het hoogste niveau van het Engelse voetbal. Met een remise tegen Newcastle United (1-1) en nederlagen tegen Brighton & Hove Albion (0-3), Everton (1-0) en West Ham United (1-3) kende Watford geen al te sterke start van deze jaargang.

Door de slechte seizoensstart heeft Watford al na vier wedstrijden besloten om afscheid van Gracia te nemen. Het betekent dat Watford alweer toe is aan de negende manager in zes jaar tijd, nadat voor Gracia sinds begin 2013 achtereenvolgens Gianfranco Zola, Giuseppe Sannino, Óscar García, Billy McKinlay, Slaviša Jokanovic, Quique Sánchez Flores, Walter Mazzarri en Silva op Vicarage Road werkzaam waren. Gracia had nog een contract tot medio 2023 bij Watford.

"Javi heeft Watford met grote waardigheid vertegenwoordigd en verdient het grootste respect voor zijn prestaties", laat voorzitter en algemeen directeur Scott Duxbury weten op de website van Watford. Gracia stond eerder aan het roer bij onder meer Rubin Kazan, Málaga, Osasuna, Almería en Cadíz.

Logisch besluit van Watford?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
9
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
68
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties