Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Heksenketel voor Sergio Ramos: 'Er staat hem hier altijd iets te wachten'

Laatste update:

"Er staat hem hier altijd iets te wachten, maar volgens mij hebben de supporters van Sevilla veel om Ramos dankbaar voor te zijn", vertelt Nacho in de Spaanse pers. De verdediger voegt toe dat er ondanks de pijnlijke nederlaag aanknopingspunten zijn voor Real Madrid. "We begonnen goed aan de wedstrijd, domineerden het balbezit en kregen kansen. We speelden goed. In de enige momenten waarop we niet scherp waren, wist Sevilla twee keer te scoren."

"Dit is altijd een moeilijke uitwedstrijd. We hebben een strafschop gemist en we hebben verloren door kleine details", aldus Nacho. Door de verliespartij lijkt de derde plek het hoogst haalbare voor Real Madrid. De ogen zijn echter vooral gericht op de Champions League-finale van 26 mei en dat is ook bij trainer Zinédine Zidane het geval, zo lijkt het. "We spelen veel wedstrijden en sommige spelers verdienen rust", verklaart hij zijn keuze om spelers als Toni Kroos, Luka Modric, Keylor Navas en Marcelo te sparen.

"Het interesseert me niet wat mensen ervan vinden dat ik rouleer. Ik ben de trainer en ik besluit daarover", benadrukt Zidane. "Als je kijkt naar het team dat op het veld stond, zie ik een team dat had kunnen winnen. Natuurlijk kun je niet blij zijn na een nederlaag, maar we gaan nu niet opeens anders handelen tot het eind van het seizoen. We speelden goed op de eerste drie kwart van het veld; op de laatste dertig meters deden we echter niets om de tegenstander in de problemen te brengen. Het was een verdiende nederlaag."

-
Is de ontvangst voor Sergio Ramos terecht?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
10
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
126

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties