Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Hel breekt los in Den Haag na mislopen promotie: meerdere agenten gewond

Laatste update:

Na afloop van ADO - Excelsior liep de situatie compleet uit de hand. Relschoppers van de thuisploeg zochten de supporters in het uitvak op. De bezoekende supporters werden na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Danny Makkelie op schandalige wijze aangevallen door een grote groep relschoppers, die onder meer met vuurwerk gooiden. De politie trad snel op om de supporters van de thuisploeg van het veld te weren.

Tijdens de reguliere speeltijd liepen de gemoederen ook al twee keer hoog op. Scheidsrechter Makkelie legde het spel voor rust stil nadat een van zijn grensrechters was bekogeld met onder meer aanstekers. Excelsior knokte zich in de slotfase vervolgens terug van een 3-0 achterstand. Na de 3-3 van Thijs Dallinga in blessuretijd ontstond er opnieuw een gespannen sfeer in het Cars Jeans Stadion. Meerdere ADO-supporters verlieten de tribune en meldden zich bij de boarding, waardoor het spel enkele minuten stil lag. Na de reguliere speeltijd liepen de gemoederen opnieuw hoog op. Scheidsrechter Danny Makkelie gaf pas groen licht voor de start van de verlenging nadat supporters hun plek op de tribune weer hadden gevonden.

Ook buiten het Cars Jeans Stadion hield de onrust nog lang aan. Agenten werden door boze supporters bekogeld met bakstenen, vuurwerk en straatattributen. De Mobiele Eenheid (ME) voelde zich gedwongen tot ingrijpen, wat resulteerde in meerdere aanhoudingen. Vier agenten raakten gewond, zo meldde een woordvoerder van de politie aan NU.nl.

Play-offs 1/2
ADO Den Haag
4 - 4
Excelsior

Meer nieuws

Live meepraten op het EK: Roemenië - Oekraïne
20
NEC wil opvolger van Jasper Cillessen in de Eredivisie oppikken
9
Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
15
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
54
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties