Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Helaas ben ik met Ajax geen kampioen geworden, dat knaagt nog wel'

Laatste update:

"Er is hier niks veranderd", vertelt Boer op de clubsite. "Veel bekenden. De sfeer is goed. Mijn terugkeer verloopt tot nu toe prima." Toen Boer met Ajax in Zwolle een wedstrijd speelde tegen PEC, werd zijn naam gescandeerd door de Zwolse fans. "Zoiets is natuurlijk mooi. Helaas ben ik met Ajax geen landskampioen geworden. Dat knaagt nog wel een beetje", geeft hij toe.

Voordat de 36-jarige Boer naar Ajax verkaste, speelde hij al veertien jaar bij PEC. Hij bewaart goede herinneringen aan zijn tijd in de jeugdopleiding: "In mijn tijd werd ik gewoon met het busje opgepikt in Emmeloord. Ik kon mijn eigen school kiezen en bleef mijn vrienden zien. Dat vond ik wel fijn."

In het seizoen 2010/11 liep PEC promotie naar de Eredivisie net mis, door een puntertje van Ahmed Musa van VVV-Venlo in de tweede finalewedstrijd. "Of ik daar nog nachtmerries van heb, van dat puntertje? Welnee", pareert de ervaren doelman. Ik heb daarna zoveel andere mooie momenten beleefd." Boer memoreert een moment in de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal in de Arena: "Twee minuten voor tijd tikte ik een bal weg. Mede daardoor pak je die prijs. Een heel belangrijke redding. Zoiets blijft je wel bij."

Denk jij dat Diederik Boer bij PEC Zwolle eerste keeper gaat worden?

Meer nieuws

Ajax kan na gelijkspel Lazio directe plaatsing voor EL-groepsfase vergeten
6
Chelsea in vergevorderde onderhandelingen met trainer die 10 miljoen euro kost
3
Woede en onmacht overheerst: 'Twintig jaar en nu al klaar'
6
Roberto De Zerbi in beeld om Erik ten Hag op te volgen bij Manchester United
35
Feyenoord kan mogelijk een 'dubbelslag' slaan bij komst van trainer Brian Priske
12
Xavi komt met felle waarschuwing voor nieuwe trainer bij emotioneel afscheid
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties