Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Held van AZ': ''Van den Brom had wat meer krediet aan mij mogen geven'

Laatste update:

"Ik vind dat ik niet minder ben dan mijn twee concurrenten, daar had de trainer wel wat meer krediet aan mij mogen geven aan het begin van het seizoen", zo vertelde Mühren in gesprek met RTV Noord-Holland. De aanvaller maakte een half uur voor tijd zijn opwachting. Zijn 1-2 was het startpunt voor een hectische slotfase, waarin Mühren met een fraaie vrije trap voor de gelijkmaker tekende.

"Van binnen ben ik enorm blij, aan de andere kant ben ik ook wel gefrustreerd", doelt Mühren op het feit dat Fred Friday en Wout Weghorst de voorkeur kregen. "Ik heb er lang op moeten wachten. Want zo'n kans is een tijd niet meer gekomen. Of ik nu eerste spits van AZ ben? Dat moet je aan de trainer vragen."

"Hij is altijd positief gebleven en heeft nooit lopen zeuren", zei Van den Brom zelf na afloop. "Hij heeft zijn werk gedaan. Hij is de ideale prof, die wacht op zijn kans." Of er een verandering komt in de pikorde van de centrale aanvallers, laat Van den Brom in het midden. "Dit is een heel goed signaal dat hij geeft. Hij heeft een gouden pik in het kiezen van de positie. En ik wist niet dat hij zo vrije trappen kan nemen."

-
Wie vind jij de minste van de drie?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties